как да сме щастливи

Как да бъдете щастливи чрез 8 елементарни стъпки?

1. Бъди себе си
Няма нужда да се правиш на такъв, какъвто не си. Колкото и грубо да звучи това е истина. Остави хората да харесват истинското и реалното в теб, а не някаква фалшива личност.

2. Прави това, което ти харесва
Една от най-простите и елементарни методи за постигане на тази цел. Със сигурност имаш дейности, които те карат да се чувстваш прекрасно. Зарежи всичко останало и отдели време за себе си.

3. Следвай мечтите си
Не прави грешката на мнозина да се страхуваш от успеха. Следвай смело своята цел и направи всичко възможно за да я постигнеш. Силата на промяната е в теб, вселената слуша теб, вдигни високо глава и направи мощен старт към върха!

4. Прекарвай повече време със семейството си и хората, които обичаш
Има ли какво да говорим повече относно това? Не!

5. Тренирай
Човече, нямаш представа каква релаксация ще ти донесат високите нива на допамин в тялото след физическата активност. Не ми ли вярваш? Ами ще си поговорим след тренинга! 🙂

6. Слушай музика
Това е най-добрият наркотик, който можеш да дадеш на мозъка си. Тук искам да спомена, че ако го комбинираш с хобито ти, рискуваш да изпаднеш в еуфория.

7. Прави повече добри неща
Опитай често да помагаш на хората около теб, било с каквото и да е, но без да търсиш нещо в замяна. Някой ден таза добрина може да се възвърне многократно (при мен се е случвало).

8. Не се впрягай толкова
Научи се да не ти пука за всяко едно нещо, освен ако не смяташ да промениш света. Колкото повече се тормозиш с излишни казуси, още толкова ще объркаш и деня, който може да бъде прекрасен с умели ходове.