Какво си заслужава да вземем под наем?

Когато имаме нужда от някаква вещ не е задължително да я купуваме. В България има няколко сайта, които предлагат неща, които може да вземете под наем.

Автомобили под наем

Търсите ли автомобили под наем за района на България? Ако да, то вижте предложенията онлайн. Повечето автомобилни къщи Rent-a-Car ви предлагат повече от тридесет автомобила, които можете да вземете под наем, а също така и микробуси, камионетка и дори камиони. Автомобилите се взимат за минимум 24 часа, като за целта ви трябва само лична карта и понякога известна сума като предплата.

Всички превозни средства са преминали през годишен технически преглед и са с в изправно състояние, като постоянно са преглеждани от назначен към автокъщата монтьор. Можете да бъдете напълно сигурни в качеството на колите, които наемате.

За да вземете кола под наем са ви нужни единствено шофьорска книжка, лична карта и да обявите предварително за колко време ще ползвате превозното средство. Държим и да ни обявите ако автомобилите ни ще излизат извън територията на България. Превозите в чужбина са разрешени, но трябва да ни предупредите.

Колите, които се предлагат под наем са разделени в няколко отделни класа.

Клас А, към който спадат по-ниския клас автомобили. Те са с по-малка кубатура, изключително икономични са, но и са доста по-скромни като пространство и лукс в кабината. Подходящи са за града и кратки пътувания за един или двама човека.
Автомобилите, давани под наем, които спадат към клас Б са по-големи и по-комфортни градски автомобили. Те са с доста по-високо ниво на комфорт и предлагат удобство както за градско, така и за дълги извънградски пътувания. Те са и на по-висока цена от долния клас автомобили, но пък са за цялото семейство.

В третия клас автомобили, които може да наемете спадат вече луксозните скъпи автомобили, които е истинско удоволствие да шофираш. Те предлагат сериозен комфорт, но и цената им отговаря на класата.
В четвъртия и последен клас спадат товарните автомобили и микробусите, които се предлагат под наем.

Гаранция за качество и комфортен превоз.

Играчки под наем

Децата растат бързо и това го знае всеки родител. Понякога стремейки се да осигурим всичко важно на децата си, неимоверно се затрупваме с детски стоки и играчки. Но през последните години се появиха няколко сайта, които предлагат детски играчки под наем и стоки за отглеждане на бебетата и децата. Освен споменатите вече бебешки и детски играчки, може да вземете бебешка количка под наем, столче за кола под наем, кантар за новородено, всякакви видове раници, кенгуру за пренасяне, бебефони и дори по-едри вещи като детско обзавеждане.

Да наистина, може да обзаведете цялата детска стая с бебешко креватче под наем, кошара, столче за хранене и каквото още се сетите.

Идеята е прекрасна, защото времето лети бързо и бебешкото креватче, което сте купили само преди 6 месеца вече е отесняло за вашия малчуган. Вместо да се чудите, къде да го приберете и складирате има много по-лесен начин. Просто не го купувайте, а вземете нужните детски играчки под наем и всичко необходимо за отглеждане като бебешки стоки под наем.

Искате да научите детето си да кара колело. Сами разбирате, че триколката вече му е малка и ви е нужно колело на 2 гуми тип „баланс“. Колелата баланс са чудесни, но тяхната роля е да привикнат детето да се научи да кара колело на две гуми и живота им на ползване е доста кратък. Изобщо не си заслужава да купувате детско колело, по-добре го вземете под наем за едно лято. А когато детето се научи да кара стабилно велосипед му купете такъв, който ще язди поне 3 години.

Така ще си спестите много пари при отглеждане на малките палавници.

Инструменти под наем

Правите ремонт вкъщи, а нямате необходимите инструменти? Трябва да си купувате техника за стотици и дори хиляди левове, която ще използвате само веднъж или два пъти годишно. На кой му се плащат тези излишни пари?

Възползвайте се от онлайн предложенията за инструменти под наем и си спестете стотици левове от закупуването на излишна техника. Предлаганите инструменти са от изключително високо качество и поддържани в идеално състояние, така че да не ви подведат когато ги ползвате. Те са с отлична поддръжка и ще бъдат ваша сигурна опора, когато правите спешен или регулярен ремонт у дома или по автомобила.

Какво се предлага?
Всякаква техника като се започне от електроинструменти като къртачи под наем, перфоратори и трамбовки и се стигне до електрически и бензинови резачки, триони, разпробивни машини и други. В Интернет още можете да намерите различни бензинови и дизелови генератори, помпи и заваръчни инструменти.

От различните видове електрически инструменти се предлагат още пистолети за топъл въздух, косачки, ъглошлайфи, пердашки и различни по размер и спецификации отрезни машини.
Разбира се, когато имате нужда от различни компоненти, аксесоари или консумативи за отделните електрически инструменти ще можете да ги наемете. Всичко става много бързо, много лесно и много удобно за максимално ваше улеснение.

Разбира се в онлайн сайтовете за инструменти под наем можете да наемете и различни по-тежки машини за свършването на дадена работа. Бетонобъркачки, компресори, топлилки и много други и различни машини ще получите за определен срок от време.
Друго, което можете да наемете са различни видове превозна техника – камиони, багери, трактори, бетоновози и други видове.

От сайтовете за инструменти под наем можете да вземете практически всичко.

Не харчете излишни пари за инструменти, а ги вземете под наем.